Akcija!

MUUMI BABY EKO hlačne pleničke

90,41kn (12,00 €) 161,99kn (21,50 €) sa PDV

Super vpojne in izjemno mehke eko pleničke nudijo popolno prileganje. Pri razvoju so sodelovali pediatri in strokovnjaki s finske zveze za alergike in astmatike. Kakovost potrjena s številnimi EKO certifikati.

EAN: N/AKategorije: , SKU: 000120-1-1-1-1-1

Opis

Z udobnimi in mehkimi eko pleničkami Muumi Baby bodo začetki vašega dojenčka prijetni in sproščeni. Nov design pleničk Muumi Baby se ponaša z mehkimi naravnimi materiali, ki so nežni do občutljive otroške kože in je ne dražijo.

Ker so hlačne pleničke Muumi Baby oblikovane kot spodnjice, je oblačenje in slačenje hitro in enostavno.

Po uporabi hlačno pleničko pretrgate ob strani, zavijete in prelepite s trakom, da vsebina ostane v njej. Zavrzite skupaj z drugimi komunalnimi odpadki.

  • ODLIČNO PRILEGANJE

Idealno za aktivne malčke, ki se radi igrajo in gibajo.

  • DVOJNA ZAŠČITA

Posebna zaščita preprečuje iztekanje in zadrži vsebino v plenički.

  • SUPER ELASTIČNE

Več elastik na pasu in pri nogah zagotavlja odlično prileganje.

  • VARNA IN EKOLOŠKA IZBIRA

Plenice Muumi baby so izdelane iz izbranih naravnih materialov, ki so zračni in ne dražijo kože. Proizvodnja in surovine izpolnjujejo stroge kriterije nordijskega certifikata Swan Ecolabel. Ker plenice ne vsebujejo dodanih kemikalij, losjonov ali dišav, ustrezajo najbolj občutljivi koži. Prav tako niso beljene s klorom. Plenička je namenjena za enkratno uporabo.

 

Više informacija

Težina760 g
Dimenzije25,5 × 17,0 × 18,5 cm
Teža

JUNIOR (12-20kg), 20 pleničk, velikost 6, JUNIOR (12-20kg), 36 pleničk, velikost 6, MAXI+ (7-15kg), 22 pleničk, velikost 5, MAXI+ (7-15kg), 40 pleničk, velikost 5