Akcija!

MUUMI BABY EKO pleničke velikost 3

12.00 21.00  z DDV

Super vpojne in izjemno mehke eko pleničke nudijo popolno prileganje. Pri razvoju so sodelovali pediatri in strokovnjaki s finske zveze za alergike in astmatike. Kakovost potrjena s številnimi EKO certifikati.

EAN: N/AKategorije: , SKU: 000121-4

Opis

Z udobnimi in mehkimi eko pleničkami Muumi Baby bodo začetki vašega dojenčka prijetni in sproščeni. Nov design pleničk Muumi Baby se ponaša z mehkimi naravnimi materiali, ki so nežni do občutljive otroške kože in je ne dražijo.

  • DVOJNA ZAŠČITA

Posebna zaščita preprečuje iztekanje in zadrži vsebino v plenički.

  • SUPER ELASTIČNE

Več elastik na pasu in pri nogah zagotavlja odlično prileganje.

  • VARNA IN EKOLOŠKA IZBIRA

Plenice Muumi baby so izdelane iz izbranih naravnih materialov, ki so zračni in ne dražijo kože. Proizvodnja in surovine izpolnjujejo stroge kriterije nordijskega certifikata Swan Ecolabel. Ker plenice ne vsebujejo dodanih kemikalij, losjonov ali dišav, ustrezajo najbolj občutljivi koži. Prav tako niso beljene s klorom. Plenička je namenjena za enkratno uporabo.

Dodatne informacije

Teža552 g
Dimenzije21.0 × 11.2 × 16.5 cm
Teža

MAXI (7-14kg), 46 pleničk, velikost 4, NEWBORN (2-5kg), 25 pleničk, velikost 1, MINI (3-6kg), 58 pleničk, velikost 2, MIDI (5-8kg), 25 pleničk, velikost 3, MIDI (5-8kg), 50 pleničk, velikost 3, MAXI (7-14kg), 23 pleničk, velikost 4, MAXI+ (10-16kg), 22 pleničk, velikost 5, JUNIOR (12-24kg), 36 pleničk, velikost 6

VIDEO

New Muumi Baby diapers are here! from Muumi Baby on Vimeo.

POTRJENA KAKOVOST

 

Trditev, da so pleničke Muumi Baby najboljša in najbolj varna izbira za vašega otroka, je potrjena s strani neodvisnih strokovnjakov in potrjena številnimi certifikati. Že od prve izdelane pleničke, si finsko podjetje prizadeva za trajnostno proizvodnjo, pri kateri je kvaliteta končnih izdelkov in uporabljenih surovin na prvem mestu.

THE ALLERGY, SKIN AND ASTHMA FEDERATION

Neodvisna zveza strokovnjakov za astmatike in alergike podeljuje certifikat izdelkom, ki ustrezajo strogim kriterijem. Pridobljen certifikat zagotavlja, da je izdelek varen za uporabo. Pleničke, ki so označen s tem simbolom ne vsebujejo dišav, vonjav, eteričnih olj ali drugih snovi, ki bi lahko povzročile alergične reakcije občutljive otroške kože. Nenehno sodelovanje s strokovnjaki bo v prihodnje prineslo še izboljšane pleničke in higienske pripomočke za dojenčke in malčke.

SIMBOL FINSKE ZASTAVE

Simbol ključa in zastavice označuje, da je bil izdelek v celoti izdelan na Finskem in da glavne surovine prav tako prihajajo iz Finske. Delipap Oy je družinsko podjetje in več kot 40 let izdelujejo otroške pleničke iz samo najčistejših in najvarnejših surovin. Več o izdelkih s simbolom ključa in zastavice najdete tukaj.

NORDIJSKI EKO CERTIFIKAT (SWAN ECOLABEL)

Okoljski znak Nordic Swan Ecolabel označuje prijaznost izdelka do okolja v celotnem življenjskem ciklu, pri čemer upošteva izbor surovin, proizvodnjo, uporabo in odstranjevanje izdelka. Kljub že tako strogim merilom, pa si v podjetju postavljajo še strožje zahteve glede vpliva proizvodnje in samega izdelka na okolje. Okoljevarstveni znak Nordic Swan Ecolabel postavlja natančna in stroga merila kaj lahko izdelki vsebujejo in kaj se jim lahko doda med proizvodnim postopkom. Izdelki z znakom Nordic Swan Ecolabel ne smejo vsebovati nobenih škodljivih snovi za zdravje ali okolje, vsi materiali, ki se uporabljajo v izdelkih, pa morajo biti izdelani z najmanjšimi možnimi emisijami in minimalnim obremenjevanjem okolja. Certificirano zdelki prav tako ne vsebujejo nepotrebnih dodanih kemikalij, kot so losjoni ali dišave. Več o merilih za podelitev znaka si preberite lahko tukaj.

TCF

Celuloza, ki jo uporabljamo, je 100% beljena s kisikom. Beljenje s kisikom je varnejše kot beljenje s klorom. Pri beljenju s klorom nastaja kot stranski produkt dioksin, ki prehaja v plenice in preko njih v dojenčkovo kožo. Dioksin je izjemno strupena kemikalija in velja za kancerogeno snov. Izpostavljenost dioksinu lahko povzroči ali poslabša astmo v otroštvu, lahko pa povzroči kožne spremembe in spremembe v delovanju jeter.

Prav tako beljenje s klorom obremenjuje in onesnažuje okolje. Pleničke Muumi Baby niso beljene s klorom, in ne vsebujejo optičnih belilcev.

Plenice, beljene s klorom so tudi neprimerne za odstranjevanje. Pri sežiganju nastanejo strupeni plini, pri odlaganju na deponije pa škodljive snovi prehajajo v podtalnico.

FSC

Za izdelavo plenic so uporabljene samo čiste surovine. Primarna surovina vseh plenic Muumi Baby je celuloza iz finskih gozdov s certifikatom FSC. Uporabljena celuloza je brez glifosatov. Glifosfat je herbicid, ki se uporablja v gozdni industriji za preprečevanje rasti podrastja. Prav tako niso uporabljene nobene druge kemikalije.

FSC je znak odgovornega gospodarjenja z gozdovi in ​​je prvi mednarodni sistem certificiranja gozdov, ki spodbuja okoljsko ozaveščeno in odgovorno gospodarjenje z gozdovi. Certifikat FSC je ena izmed naložb podjetja Delipap Oy v trajnostni razvoj, družbeno odgovornost in odgovorno ravnanje z gozdovi. Certikifat FSC zagotavlja, da so namesto podrtih dreves posajena nova drevesa v skladu z odgovornimi načeli gospodarjenja z gozdovi. Z izbiro plenic Muumi Baby pomagate varovati naravno raznolikost v severnih gozdovih. Več o certifikaciji FSC si lahko preberete tukaj.