BinBee > Izdelki > Darila > Nakupovalne vrečke > Nakupovalna vrečka
BREZPLAČNA POŠTNINA

Brezplačna poštnina za nakupe nad 70€

VEDNO NA VOLJO

Če imate vprašanje vam bomo z veseljem pomagali

VAREN NAKUP

Brez skrbi, zagotavljamo popolnoma varen nakup

Nakupovalna vrečka

12.50 

Nagajiv logotip čebelčka BinBee-ja je ravno prav velik, da ga bo na vaši vrečki opazil vsak. Ravno zaradi tega bodo vrečko za trgovino želeli imeti tudi ostali.

Dostava se zaračuna ob zaključku nakupa.

Kategorija:

Opis

Nakupovanje bo še bolj zabavno ravno zaradi ljubkega logotipa BinBee na vrečki. Vrečka za nakupovanje je ravno prav velika, da vanjo spravite vse stvari iz svoje nakupovalne košarice. Lahko jo brez skrbi operete, saj je narejena iz bombaža. Dva dolga ročaja sta idealna za nošenje preko ramen ali kar tako v rokah. Zaradi dveh ročaev jo lahko nosite sami ali vam pomaga še kdo. Saj veste, v dvoje je lažje in lepše. Bombažna nakupovalna torba z dolgimi ročaji, 140 gr/m².
Dimenzije: 38X9X42 CM

Dodatne informacije

Teža 500 g
Količina pakiranja

1

BinBee PRIPOROČAJO

Bila sem pozitivno presenečena, ko sem v paketu zagledala malo drugačno zahvalno kartico. Ekipa BinBee resnično razmišlja trajnostno, saj so njihovo zahvalno kartico ob nakupu oblikovali kot knjižno kazalo. Zelo izvirno in vredno pohvale!

Nina B.

Pri vas sem naročila že večkrat in vsakič sem naročeno prejela zelo hitro, po navadi že naslednji dan po naročilu.

Super ste.

Veronika Č.

Polnilo BinBee naročujem že od samega začetka uporabe koša za plenice. Prihranki so občutni, poleg tega pa ni toliko plastičnega odpadka okroglih kartuš.

Barbara V.