BinBee > Izdelki > Darila > Steklenica za vodo > Steklenica za vodo
BREZPLAČNA POŠTNINA

Brezplačna poštnina za nakupe nad 70€

VEDNO NA VOLJO

Če imate vprašanje vam bomo z veseljem pomagali

VAREN NAKUP

Brez skrbi, zagotavljamo popolnoma varen nakup

Steklenica za vodo

13.50 

Občutek, ko vas zagrabi žeja in imate pri sebi BinBee bidon za vodo, je neprecenjiv. Ta priročen spremljevalec vam bo omogočil, da ostanete hidrirani kjerkoli in kadarkoli.

Dostava se zaračuna ob zaključku nakupa.

Kategorija:

Opis

Flaška je izdelana iz borosilikatnega stekla, ki zagotavlja, da ostane voda sveža. Bidon je oblečen v neoprensko oblekico z ljubkim motivom čebelčka BinBeeja.
S 500 ml prostornine in s pritrjeno vrvico na pokrovu omogoča enostavno prenašanje.
Neoprensko oblekico lahko oprete ročno z nežnim detergentom, steklen bidon pa brez skrbi prepustite pomivalnemu stroju. Priporočamo, da notranjost bidona občasno očistite s ščetko za pranje steklenic. Če le imate možnost, na pot vedno vzemite steklenico in ne kupujte plastenk z vodo za enkratno uporabo. S tem boste veliko naredili za okolje hkrati pa tudi poskrbeli za svojo hidracijo.

Dodatne informacije

Teža 500 g
Količina pakiranja

1

BinBee PRIPOROČAJO

Bila sem pozitivno presenečena, ko sem v paketu zagledala malo drugačno zahvalno kartico. Ekipa BinBee resnično razmišlja trajnostno, saj so njihovo zahvalno kartico ob nakupu oblikovali kot knjižno kazalo. Zelo izvirno in vredno pohvale!

Nina B.

Pri vas sem naročila že večkrat in vsakič sem naročeno prejela zelo hitro, po navadi že naslednji dan po naročilu.

Super ste.

Veronika Č.

Polnilo BinBee naročujem že od samega začetka uporabe koša za plenice. Prihranki so občutni, poleg tega pa ni toliko plastičnega odpadka okroglih kartuš.

Barbara V.