BinBee > Izdelki > Grafike > Personalizirano > Personalizirano ime
BREZPLAČNA POŠTNINA

Brezplačna poštnina za nakupe nad 70€

VEDNO NA VOLJO

Če imate vprašanje vam bomo z veseljem pomagali

VAREN NAKUP

Brez skrbi, zagotavljamo popolnoma varen nakup

Personalizirano ime

15.90 

Ljubke personalizirane grafike so odlična popestritev otroške sobice oziroma vašega doma. Očarljivi motivi z grafiko ali imenom vašega otroka so čudovit spomin na prve začetke vaše družinice.
Grafike so idealne tudi kot darilo za vse posebne priložnosti kot so baby shower, rojstvo, krst, obhajilo, poroko ali za druge izjemne prelomnice v življenju.

Dostava se zaračuna ob zaključku nakupa.

Kategoriji: ,

Opis

Ker vemo, da je obdarovanje in darilo kot tako izjemno pomembno, se nam včasih pri izbiri malce zatakne. Še posebej takrat, ko želimo za poseben dogodek podariti nekaj unikatnega in izbranega.
Da vam olajšamo iskanje idej za darila smo izbrali očarljive grafike, ki jih dopolnimo s podatki o imenu otroka oziroma z drugimi pomembnimi mejniki. Grafiko natisnemo na 240 g akvarelni papir posebne strukture, ki še poudari unikatnost motiva. Izbirate lahko med velikostjo 30×30 cm ali velikostjo 21×30 (A4).
Da se grafika popolnoma prilega okvirju, jo lahko obrežere do 1 cm.

Okvirji niso vključeni v ceno. Izberete si jih lahko na xxx-link in tako usktvarite skoraj unikatno darilo.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost

21×30 cm (A4), 30×30 cm

Spol

Deček, Deklica

Grafika

Modri vejici, Rdeče cvetje, Rumena potonika

Količina pakiranja

1

Zaradi narave obdelave naročila, boste naročene izdelke iz kategorije grafike prejeli ločeno od ostalih naročenih izdelkov. V kompletu sta 2 grafiki.

Kupi skupaj

BinBee PRIPOROČAJO

Bila sem pozitivno presenečena, ko sem v paketu zagledala malo drugačno zahvalno kartico. Ekipa BinBee resnično razmišlja trajnostno, saj so njihovo zahvalno kartico ob nakupu oblikovali kot knjižno kazalo. Zelo izvirno in vredno pohvale!

Nina B.

Pri vas sem naročila že večkrat in vsakič sem naročeno prejela zelo hitro, po navadi že naslednji dan po naročilu.

Super ste.

Veronika Č.

Polnilo BinBee naročujem že od samega začetka uporabe koša za plenice. Prihranki so občutni, poleg tega pa ni toliko plastičnega odpadka okroglih kartuš.

Barbara V.