BinBee > Izdelki > Previjanje > EKO pleničke > EKO pleničke 5
BREZPLAČNA POŠTNINA

Brezplačna poštnina za nakupe nad 70€

VEDNO NA VOLJO

Če imate vprašanje vam bomo z veseljem pomagali

VAREN NAKUP

Brez skrbi, zagotavljamo popolnoma varen nakup

EKO pleničke 5

22.00 

Super vpojne in izjemno mehke eko pleničke nudijo popolno prileganje vašemu dojenčku. Pri razvoju so sodelovali pediatri in strokovnjaki s finske zveze za alergike in astmatike. Kakovost, ki je potrjena s številnimi EKO certifikati.

Dostava se zaračuna ob zaključku nakupa.

Kategorija:

Opis

Z udobnimi in mehkimi eko pleničkami Muumi Baby bodo začetki vašega dojenčka prijetni in sproščeni. Nov design pleničk Muumi Baby se ponaša z mehkimi naravnimi materiali, ki so nežni do občutljive otroške kože in je ne dražijo.

DVOJNA ZAŠČITA
Posebna zaščita preprečuje iztekanje in zadrži vsebino v plenički.

SUPER ELASTIČNE
Več elastik na pasu in pri nogah zagotavlja odlično prileganje. MODEL PLENIČKE Zaradi oblike oziroma višine pleničke v ledvenem delu, je plenička idealno visoka, da pokrije ledveni del vašega dojenčka. To preprečuje lezenje pleničk navzdol in zato ostanejo na svojem mestu.

VARNA IN EKOLOŠKA IZBIRA
Plenice Muumi baby so izdelane iz izbranih naravnih materialov, ki so zračni in ne dražijo kože. Proizvodnja in surovine izpolnjujejo stroge kriterije nordijskega certifikata Swan Ecolabel. Ker plenice ne vsebujejo dodanih kemikalij, losjonov ali dišav, ustrezajo najbolj občutljivi koži. Prav tako niso beljene s klorom, kar je še posebej pomembno za zdravje vašega dojenčka. Plenička je namenjena za enkratno uporabo.

Dodatne informacije

Teža 1500 g
Količina pakiranja

44

Pri Muumi Baby vlagajo prihodnost naših otrok na vsakem koraku. Od pridobivanja surovin pa vse do pridobivanja energije za proizvodnjo pleničk. Proces izdelave plenic upošteva okolju prijazen celosten življenjski cikel izdelka. Le tako bodo naslednje generacije uživale v ohranjeni naravi in okolju.
Podjetje je naredilo raziskavo emisij toplogrednih plinov, ki se ustvarjajo pri proizvodnji plenic Muumi Baby. S ponosom so ugotovili, da so pleničke ogljično nevtralne.
Plenice so ogljično nevtralne zaradi:
SAMO CERTIFICIRANA VODNA IN SONČNA ENERGIJA
Proizvodnja uporablja samo električno energijo, proizvedeno s certificirano hidroelektrarno in sončno energijo. Hidroenergija in sončna energija sta obnovljiva vira energije, ki ne ustvarjata nobenih emisij ogljikovega dioksida. Ta izbira zmanjša ogljični odtis za 285 ton CO2 na leto, kar je enako ogrevanju 100 enodružinskih hiš za eno leto ali 1,4 milijona kilometrov dolgi poti z bencinskim avtomobilom!

NOBENI PROIZVODNI ODPADKI NE GREDO NA DEPONIJO
Zmanjšali so količino proizvodnih odpadkov, tako da nič ne gre na odlagališče! Vse proizvodne odpadke reciklirajo ali jih sežgejo in uporabijo kot energijo.
Plenice Muumi Baby so zasnovane in izdelane na Finskem iz samo najčistejših in najvarnejših surovin.
ZA ČISTEJŠO PRIHODNOST
Skrb za čistejše okolje se odraža v nenehnih izboljšavah proizvodnega procesa. Pri Muumi Baby so spomladi leta 2021 kot vir energije vključili še sončno energijo.

BinBee PRIPOROČAJO

Bila sem pozitivno presenečena, ko sem v paketu zagledala malo drugačno zahvalno kartico. Ekipa BinBee resnično razmišlja trajnostno, saj so njihovo zahvalno kartico ob nakupu oblikovali kot knjižno kazalo. Zelo izvirno in vredno pohvale!

Nina B.

Pri vas sem naročila že večkrat in vsakič sem naročeno prejela zelo hitro, po navadi že naslednji dan po naročilu.

Super ste.

Veronika Č.

Polnilo BinBee naročujem že od samega začetka uporabe koša za plenice. Prihranki so občutni, poleg tega pa ni toliko plastičnega odpadka okroglih kartuš.

Barbara V.