BREZPLAČNA POŠTNINA

Brezplačna poštnina za nakupe nad 70€

VEDNO NA VOLJO

Če imate vprašanje vam bomo z veseljem pomagali

VAREN NAKUP

Brez skrbi, zagotavljamo popolnoma varen nakup

Vrtnica

6.50 

Naravna dišeča mila so popolno darilo za vaše najdražje, saj bodo poskrbela za nego kože hkrati pa jih bodo razvajala s čudovitimi vonji in negovalnimi sestavinami.

Ni na zalogi

Dostava se zaračuna ob zaključku nakupa.

Kategorija:

Opis

Razvajajte se v razkošju naravnega mila! Narejeno je iz izbranih sestavin in je nežno do kože. Vašo kožo pusti mehko in osveženo in jo očisti brez kakršnih koli agresivnih kemikalij ali umetnih dišav. Poleg tega manj obremenjuje okolje saj je brez sintetičnih dodatkov in zapakirano v okolju prijazne materiale. Preizkusite ga še danes in doživite nežno razvajanje z naravnimi mili. *Slike so simbolične. Vsak izdelek je ročno izdelano po lastnem edinstvenem receptu. Izdelujemo jih v majhnih količinah, kar zagotavlja 100% svežino mil. Sledimo trajnostni in družbeno odgovorni izdelavi in ponudbi.

Dodatne informacije

Teža 500 g
Količina pakiranja

1

BinBee PRIPOROČAJO

Bila sem pozitivno presenečena, ko sem v paketu zagledala malo drugačno zahvalno kartico. Ekipa BinBee resnično razmišlja trajnostno, saj so njihovo zahvalno kartico ob nakupu oblikovali kot knjižno kazalo. Zelo izvirno in vredno pohvale!

Nina B.

Pri vas sem naročila že večkrat in vsakič sem naročeno prejela zelo hitro, po navadi že naslednji dan po naročilu.

Super ste.

Veronika Č.

Polnilo BinBee naročujem že od samega začetka uporabe koša za plenice. Prihranki so občutni, poleg tega pa ni toliko plastičnega odpadka okroglih kartuš.

Barbara V.